Doneren

Vlinderposter

Jouw geliefde zo gemiste vlindertje vereeuwigd op papier. Een poster met een vlindertje uit het vlinderbos en de naam en geboortedatum van jouw kindje(s).

Voor aankomende Moederdag op 8 mei willen wij jullie graag opnieuw de mogelijkheid bieden om een vlinderposter te bestellen. De posters zijn 13 x 18 cm.

Je kunt deze gepersonaliseerde vlinderposter nu bestellen. Een mooi cadeau om aan jezelf of een ander te geven. Bestellen kan tot en met 8 april. Vervolgens worden de posters ontworpen en gedrukt en zullen ze uiterlijk 29 april worden verstuurd.

Hoe werkt het?

Vul hieronder het bestelformulier in om jouw persoonlijke poster te bestellen. Wil je verschillende posters bestellen, start dan telkens met een nieuw formulier.

Wil je dezelfde poster meerdere keren bestellen pas dan het aantal aan in de winkelwagen. De verzendkosten worden éénmalig verrekend aan het eind van de bestelling.

Op de voorbeeldposters zie je hoe het resultaat er uit kan komen te zien. Vul bij de invulvelden de naam en geboortedatum in van jouw kindje en het nummer van het vlindertje dat je wilt dat wij gebruiken. Je vindt de nummers van de vlindertjes in de afbeelding bij het bestelformulier.

Let op!

Gebruik de invulvelden “kindje 2” alleen wanneer je een tweeling bent verloren en beide kindjes graag samen op de poster wilt plaatsen.

Instagram