Doneren

Onze memorybox bestaat uit:


Een dagboekje:

Waarin ouders hun gedachten kunnen opschrijven en herinneringen kunnen bewaren. Ze later terug lezen kan ouders soms helpen om wat orde te scheppen in alle chaos en te zorgen dat ze niks uit de tijd met hun kindje vergeten.Een dekentje:

Om het kindje in te wikkelen of mee toe te dekken. Ouders kunnen het dekentje bij hun kindje laten wanneer ze afscheid nemen of mee naar huis nemen als tastbare herinnering aan hun kindje. De dekentjes maken we in 3 verschillende maten afhankelijk van de zwangerschapsduur.2 knuffeltjes:

Zo kunnen ouders er één bij hun kindje laten en één mee naar huis nemen.2 armbandjes:

In een groot en klein formaat. Het kleinste armbandje is door aan de touwtjes te trekken makkelijk te verkleinen tot zo’n 2 cm doorsnee.

Wanneer het kindje te klein of fragiel is voor het armbandje dan kunnen ouders het bv. ook bewaren voor een broertje of zusje van hem of haar. Of ze kunnen het bij het kindje neerleggen in het bedje en later eventueel mee naar huis nemen.

Wanneer ouders twijfelen of ze hun kindje een armbandje aan kunnen doen dan kunnen ze dit natuurlijk overleggen met de zorg.Een waxinelichthouder:

Zodat ouders een kaarsje kunnen branden voor hun kindje. Het kan fijn zijn om dit later nog vaker te doen ter nagedachtenis.Wanneer  ouders vinden dat zich in de memorybox artikelen bevinden die ze liever niet willen ontvangen of die ze niet willen gebruiken, dan kunnen ze dit aan de zorg aangeven. Zij zullen deze dan aan ons terugschenken.

Instagram