Doneren

Invulboeken


www.bureausophie.nl'Mama voor altijd'

Invulboek voor rouwende moeders.

"Het invulboek Mama voor Altijd is een boek dat troost biedt en houvast in de verdrietige tijd na het verlies van een kindje in de zwangerschap.
Het boek is een manier om de liefde voor je kindje een plek te geven en herinneringen vast te houden. Voor altijd.

Het boek heeft twaalf thema’s: van de zwangerschap, de bevalling en het afscheid, tot het zorgen voor jezelf, je relatie, omgaan met familie, vrienden en kinderen, het zoeken naar een nieuwe balans en het herdenken van je kindje.

Elk thema heeft lege pagina's om herinneringen en gevoelens te kunnen vastleggen. Maar staat ook vol met handgemaakte illustraties, ervaringsverhalen, gedichten, vragen, oefeningen en tips. 

De maker heeft het boek na het verlies van haar eigen kindje gemaakt. Meer informatie en bestellen kan via www.bureausophie.nl"


www.studiodemico.com'Dag kleine ster'

Babyboek voor sterrenkindjes.

"Speciaal babyboek voor het eerste jaar na het overlijden van je baby, een prachtig stijlvol bewaarboek waar je je over je zwangerschap, bevalling maar ook het overlijden, de uitvaart en het eerste jaar na het overlijden van jullie kindje kunt schrijven, waar je kunt vertellen over het plekje van jullie kindje, wanneer je aan je kindje speciaal moet denken, quotes en uitspraken waar je veel kracht uithaalt. Een boek wat je helpt je emoties vast te leggen en je helpt bij een stukje verwerking.

Dit boek is ook erg fijn om later door te lezen, ook voor broertjes en zusjes zodat jullie kleintje in jullie harten voorleeft en ze nooit worden vergeten."


www.liefdagboekje.nl​"Dagboekje bij het verlies van een babytje

'Voor altijd in ons hart..' zijn dagboekjes voor gezinnen die hun babytje zijn verloren tijdens de zwangerschap of kort na de geboorte.

Mama, papa, broertje(s), zusje(s), Opa’s en Oma’s kunnen in dit boekje hun herinneringen vastleggen. Er is ruimte voor persoonlijke verhalen, foto’s, tekeningen, een gedenkkaartje, maar ook kunnen familie en vrienden hun gedachten hierin opschrijven.

Schrijf je ervaring, jouw gevoel over deze verdrietige gebeurtenis op en probeer het zo een plekje te geven. Creëer samen een herinneringsboek voor jullie kindje, zodat hij/zij, maar ook jullie gedachtes nooit vergeten gaan worden."

 


www.eenhoorns-engeltjes.nlVoor altijd in ons hart

"Liefdevol herinneringsboek voor de liefste sterrenkindjes
Elk sterrenkind verdient zijn of haar eigen verhaal. Ook jouw kindje(s). Toch kan het best lastig zijn om het op te schrijven. Want waar begin je? En hoe vertel je dat je ondanks het grote verdriet en alle pijn ook heel trots op je overleden kindje(s) bent? Met het liefdevolle invul herinneringsboek Voor Altijd In Ons Hart doe je het stap voor stap.

Geef alle echo's die je hebt een mooie plek, plak foto's in en schrijf over je kindje(s) met behulp van een heleboel open vragen. Vertel hoeveel hij/zij/ze voor je betekent/betekenen en maak je eigen waardevolle eerbetoon aan jouw lieve kindje(s). 
(Voor Altijd In Ons Hart is verkrijgbaar in drie varianten: voor een meisje, jongen en tweeling)


 


 


Meer herinneringsgeschenken vind je op onze Pinterestpagina.

Instagram