Kaartjes

www.lenieke.com

"Met onze rouw-geboortekaartjes willen we erkennen dat er leven is geweest in plaats van benadrukken dat het er niet meer is...
Want hoe kort het leven van jullie kindje ook mag of mocht zijn, het is kostbaar genoeg om het een waardige plek te geven in deze wereld!
Daarom zetten wij ons met hart en handen in voor een rouwkaartje wat past bij de diepe liefde en het intens verdrietige afscheid."

ACTIE:

Lenieke Paperdesign heeft nu een geweldige actie. Wanneer je een product bestelt in de webshop gaat 10% van de winst naar Stichting Hanne. Hiervoor hoef je alleen maar bij de checkout van het winkelmandje "Stichting Hanne" te selecteren bij de vraag: "Hoe heb je ons gevonden"

www.hetuilennestje.nl

"Wij helpen je graag aan een prachtig kaartje voor jouw kindje, zodat hij of zij nooit vergeten zal worden.

Het is mogelijk om iedere kaart uit onze collectie door ons te laten veranderen naar een rouwkaart.
Ook kunnen wij rouwkaarten geheel naar wens ontwerpen.

Vraag naar de mogelijkheden via: info@hetuilennestje.nl ."

www.JilleJille.nl

"Voor mooie eigentijdse kaartjes voor een afscheid, omdat niet elk begin goed gaat.

Speciaal voor deze heel moeilijke gebeurtenis zijn er deze rouwkaartjes voor kinderen, want je kindje is er, en heeft voor altijd een plaatsje in je hart gekregen.
Wil je graag iets veranderen aan een ontwerp van een kaartje? Dan kun je dat eenvoudig zelf doen op onze site. Vind je dat lastig of heb je vragen, neem dan gerust even contact met ons op, de gewenste wijzigingen in de kaartjes kunnen we kosteloos voor jullie maken. "