Doneren

Urnen

Wanneer je bij het afscheid hebt gekozen voor een crematie kun je de as in een urn bewaren. Er zijn hierbij heel veel verschillende mogelijkheden.

  • Wanneer je er voor kiest de urn te begraven dan kun je een biologisch afbreekbare urn gebruiken, deze urn lost op in de aarde na het begraven.
  • Wanneer je de urn buiten wilt plaatsen houd er dan rekening mee dat je een vocht- en vorstbestendige urn gebruikt.
  • Wanneer je de as wilt verstrooien dan kun je gebruik maken van een strooikoker. Ook kun je wanneer je de as op zee wilt verstrooien voor een ecologische urn kiezen die oplost in water.
  • Wanneer je de as in huis wilt bewaren kun je kiezen voor een sierurn met daarin een asbus of aszak. Hierbij hoef je geen rekening te houden met de weersomstandigheden en dus kun je ook iets anders dan een urn gebruiken, zoals bv. een opbergblikje, -kistje of -potje.
  • Wanneer je een gedeelte van de as wilt bewaren, wanneer je bv. kiest voor begraven of verstrooien, dan kun je dit doen in een mini-urn.

www.de-urnenwinkel.nl"Sinds 1997 zijn wij specialist op
het gebied van urnen en gedenkartikelen, met de eerste en enige zo ruim gesorteerde fysieke urnen winkel in Nederland en België
.
Naast het aanbod, wat u ook vindt bij alle urn webshops, bieden wij u meer: zoals een prachtige collectie unieke urnen en mini urnen. Kijkt u eens bij Urnen Specials of Mini urnen Specials. 

Ook een urn, speciaal gemaakt naar uw idee of een urn met persoonlijke tekst  kan worden gerealiseerd. Wij hebben er veel ervaring mee. "


www.urnenhemel.nl"Omdat gedenken speciale emoties oproept en dat voor iedereen anders is, hebben wij bij Urnenhemel een zo ruim mogelijk assortiment urnen, mini urnen en assieraden.

Door te werken met kunstenaars zijn er producten in ons assortiment die speciaal voor je gemaakt kunnen worden op bestelling. De as in glas collectieen verschillende keramiek urnen zijn daar een voorbeeld van. Of de edelsmid maakt een asketting speciaal voor jou!"

 


www.kneedbaresteen.nl"De Kneedbare Steen is een moderne pottenbakkerij, waar het ambacht en de liefde voor het werk centraal staan.
Bij het maken van de urn staan uw persoonlijke wensen centraal, de urn wordt geheel naar die wensen gemaakt.
Door de combinatie van heldere afspraken, een goede service en de jarenlange ervaring sta ik garant voor hoge kwaliteit."


 www.uitvaartwinkel.nl"Zoekt u een mooi herinneringsproduct? In de uitvaartwinkel van Monuta vindt u een uitgebreid assortiment aan urnen, assieraden en andere asbestemmingen."


 


 

Instagram