Doneren

Gastenboek

Geplaatst op:
dinsdag 25 juni 2024
Naam:
Vincentdet
Bericht:
Partner with https://SellAccs.net and tap into a lucrative market for buying and selling online accounts! With competitive commissions and a user-friendly platform, maximize your earnings while reshaping the digital commerce landscape.


PLEASE CLICK THE UP COMING DOCUMENT: https://SellAccs.net
Geplaatst op:
dinsdag 12 maart 2024
Naam:
Rosalie Gilsing
Bericht:
Helaas hebben wij 2 keer een memorybox mogen ontvangen, maar wat ontzettend fijn dat deze boxen er zijn! Vooral voor onze 2 kinderen een erg fijne troost. De knuffeltjes liggen bij de kinderen in bed en op het nachtkastje en de andere is met hun zusje Isa en later ook met broertje Teun mee naar de sterretjes gegaan. Dat maakt ze toch verbonden met elkaar! Ze zoeken er vaak troost bij en worden dan flink geknuffeld! Dankjewel dat je dit doet!!
Geplaatst op:
zondag 01 maart 2020
Naam:
Elise
Bericht:
Helaas en gelukkig maakten wij afgelopen maand kennis met deze stichting. Wij moesten met 22 weken afscheid nemen van ons kleine meisje. Wat hebben we veel steun gehad aan alles wat deze stichting doet; de box, info boekje, pinterest en website. We dachten over dingen na, waar je niet over na wil denken of uberhaupt niet in je op komt op het moment dat dit je overkomt. Door jullie hebben wij alles gedaan en kunnen doen wat ons lief was. Bedankt en er komt jullie zeker een mooie donatie tegemoet.
Geplaatst op:
zondag 08 december 2019
Naam:
Oma Anita
Bericht:
Nauwelijks bekomen van de rollercoaster waar we vanaf 17 september inzaten wil ik jullie laten weten dat we gisteren wederom opa en oma zijn geworden van een prachtige kleindochter. Alles is goed verlopen en ze doet het super goed. Met een dubbel gevoel neem ik dit prachtige meisje in mijn armen en voel een traan over mijn wang lopen. Dat leven en dood zo dicht bij elkaar liggen is soms wreed. We gaan genieten van dit kleine wonder maar zullen ons andere kleine prinsesje nooit vergeten. Rust zacht kleine Avaya Anita, welkom op de wereld kleine Malaika Zendaya????
Geplaatst op:
vrijdag 18 oktober 2019
Naam:
Oma
Bericht:
Ineens was ze daar, onze prachtige kleindochter Avayah. Plotseling, uit het niets is ze geboren. 26 weken oud. Helaas mocht ze niet bij ons blijven. Wat een schok voor onze zoon en zijn vriendin. Beide nog zo jong (20 en 22). Niet weten dat ze zwanger was en dan ineens zijn ze ouders. Voor mij een verschrikkelijke flashback omdat wij onze eerste zoon na 42 weken zwangerschap ook hebben verloren. Dit wil je je kind absoluut besparen. Maar wat ben ik dankbaar voor alles wat ze voor hen hebben gedaan. De memorybox die ze kregen in het ziekenhuis en de fotoreportage die is gemaakt zijn hele dierbare herinneringen. Wat deed het me goed om te zien en te voelen dat ze alle steun en hulp hebben gekregen die wij 30 jaar geleden niet hebben gehad. Dit helpt ons allemaal enorm in het verwerkingsproces. Samen hebben we haar begraven bij onze zoon. We proberen het allemaal op onze eigen manier een plekje te geven en dat gaat absoluut lukken.
Dank je wel Stichting Hanne!!! Namens een super trotse oma????
Geplaatst op:
zaterdag 26 januari 2019
Naam:
Hanneke
Bericht:
Wat een mooie stichting! Helaas hebben wij vorige week kennis gemaakt met deze stichting, daarvoor hadden wij nog niet van deze stichting gehoord. Het heeft ons dochtertje van 3 jaar enorm geholpen. Uit naam van haar doodgeboren zusje heeft ze het armbandje en het olifantje gekregen. Hier was ze enorm blij mee en het is van onschatbare waarde voor haar geworden. Het andere olifantje en armbandje is met haar zusje mee gegaan naar de hemel. Elke dag steken we het theelichtje aan in het mooie glazen waxinehoudertje. In de doos bewaren we de herinneringen aan ons dochtertje.

Enorm bedankt voor deze mooie memory box.
Geplaatst op:
donderdag 15 november 2018
Naam:
Heidi Loyson
Bericht:
Beste medewerkers van Stichting Hanne,
Wij hebben de mooie dozen tot nog toe niet moeten gebruiken (gelukkig maar) maar alle medewerkers zijn heel enthousiast over jullie prachtig initiatief.
Wij zijn stellig overtuigd dat dit een grote meerwaarde betekent voor onze ouders die een kindje verliezen!


Dikke dank u wel in naam van alle artsen vroedvrouwen en medewerkers materniteit AZ Delta
Geplaatst op:
dinsdag 04 september 2018
Naam:
Ineke Lemmens
Bericht:
Via een lotgenootje kwam ik op deze site terecht!! Wat een mooie website zeg!! Ik ga hier zeker nog eens terugkomen als ik hulp of steun nodig heb.

x
Geplaatst op:
maandag 15 januari 2018
Naam:
Nelleke
Bericht:
Wij kennen elkaar niet, maar ik googelde op mijn dochters naam: Hanne Jansen (9 jaar), en toen heb ik jullie indrukwekkende ervaringen gelezen. Wat een verdriet.... niet te bevatten. Ik wens jullie voor nu en in de toekomst heel veel sterkte.
En wat een mooi initiatief, stichtinghanne!
En een prachtige naam!
Geplaatst op:
dinsdag 09 januari 2018
Naam:
Martine
Bericht:
Wat een enorm prachtige site, zoveel mensen die hierbij geholpen zijn. Eeuwig treurig dat het moet bestaan, maar áls het dan toch moet, dan het liefste zo mooi en teder als dit.. goed gedaan! Liefs Martine (mama van Alex*)
Geplaatst op:
donderdag 28 december 2017
Naam:
Naomi en Robbert Dellaert
Bericht:
Lieve Marlijk

Nogmaals bedankt voor de mooie doos hij staar op een mooie plek in huis en alle dingen van saar gaan in die doos.
Helaas waren wij denk ik de eerste die zo doos in ontvangst mochten nemen iets wat je iegenlijk helemaal niet wil maar is die goud waard voor ons.
Veel Liefs Naomi & Robbert
Geplaatst op:
woensdag 06 december 2017
Naam:
Ann Jansen
Bericht:
Beste Marlieke en Jeroen,

Hartverwarmend en liefdevol is de site, om stil van te worden.
Heb enorm veel respect voor jullie.
Geplaatst op:
maandag 04 december 2017
Naam:
Barbara de Ruijter
Bericht:
Hoi Marlieke en Jeroen,

Wat is het prachtig geworden, ik hoop dat jullie vele tot steun kunnen zijn.
En zo blijft haar naam altijd bestaan.
Erg knap om alles om te zetten in iets positiefs, daar heb ik bewondering voor.

-xx-
Geplaatst op:
zondag 03 december 2017
Naam:
Gerty
Bericht:
Ik heb het verhaal over jullie mooie Hanna van begin tot eind gelezen, wat een mooi beschreven, maar heftig eerbetoon. Ik kan me alleen maar aansluiten bij alle mensen die jullie een kindje gunnen wat jullie kunnen zien opgroeien. Het zal jullie alleen maar dichter bij Hanna brengen. Ik wens jullie veel sterkte en ook geluk met jullie mooie initiatief. Al hoop ik dat het minder en minder nodig wordt.
Geplaatst op:
vrijdag 01 december 2017
Naam:
Jozina Scheele
Bericht:
Indrukwekkend mooi. Dat deze site veel steun mag bieden aan degenen die hetzelfde meemaken als jullie.
Geplaatst op:
vrijdag 01 december 2017
Naam:
Jos en Ingeborg
Bericht:
Trots op je en de website zo mooi.
Wij blijven je rechterhand xx
Geplaatst op:
vrijdag 01 december 2017
Naam:
Dirk en Ellen
Bericht:
Marlieke het is een hele mooie website geworden, je zal met de stichting hanne veel steun kunnen bieden aan andere gezinnen die het nodig hebben
Geplaatst op:
vrijdag 01 december 2017
Naam:
Veronique Alblas
Bericht:
Het is een prachtige website worden. Ik heb heel veel bewondering voor je.
Geplaatst op:
vrijdag 01 december 2017
Naam:
Jolanda Wolfert
Bericht:
Het is prachtig geworden Marlieke.
Geplaatst op:
vrijdag 01 december 2017
Naam:
Magda dieleman
Bericht:
Wat mooi dat je dit doet het is een prachtige website geworden gr magda
Geplaatst op:
vrijdag 01 december 2017
Naam:
Bas en Annemiek
Bericht:
Wat een mooie website Marliek!
We zijn heel trots op jou en Stichting Hanne.
Geplaatst op:
vrijdag 01 december 2017
Naam:
Rens en Anneke de Steur
Bericht:
Wat is het mooi geworden Marlieke, we zijn heel erg trots op je!!! x


Laat ook een bericht achter in het gastenboek

Instagram