Doneren

SchrijvenRouwdagboek

"Delen helpt jou én anderen. Daarom willen wij je een plek geven waar je laagdrempelig je verhalen kan delen. Zodat anderen ze kunnen lezen. "

Creëer meer begrip

Geef omstanders een kijkje in jouw rouwproces.

Bewaar voor later.

Een bijzondere periode met dingen die niet vergeten mogen worden.

Schrijven is helend

Schrijven helpt jou verder te komen in je rouwproces.Schrijf je rouw

Met het online programma Schrijf je Rouw geef je zelf al schrijvend handen en voeten aan rouw en aan al je herinneringen. Schrijf je Rouw is een reis door het land van rouw. Al schrijvend kom je langs thema's als ontmoeten, missen en herinneren. Je kijkt niet alleen naar wat was, maar ook naar hoe jij je nu voelt en wat je nodig hebt van jezelf en van je omgeving. 

Afhankelijk van je keuze ontvang je elke week of elke twee weken een mail met video en e-book. In elk e-book vind je informatie rondom rouw en concrete schrijfopdrachten die je een duidelijke richting in het schrijven geven. Je ontvangt begeleiding per mail. Daarnaast is er een maandelijkse online meeting met de andere deelnemers. 

Schrijf je Rouw is een programma van Arianne Wennekes, die zelf haar vier weken oude dochtertje Aimée verloor aan de gevolgen van een hartafwijking. Met haar programma helpt ze mensen woorden geven aan hun gevoel.


Ken of ben jij een bedrijf, organisatie of schrijver die niet in dit overzicht mag ontbreken? Neem dan contact met ons op.

Instagram