Doneren

Rouw- en verliesbegeleiders


www.elkkinddoetertoe.nl"Elk kind doet ertoe is een praktijk waar therapie en coaching  aangeboden wordt voor ouders die een kindje moeten missen in hun leven door stilgeboorte, miskraam of afgebroken zwangerschappen."


www.bij5-coaching.nl"Praktijk Bij5-coaching is een praktijk voor coaching, rouw- en verliesbegeleiding. Gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen, ook op het moment dat zij geconfronteerd worden met verlies van gezondheid, ziekte, sterven en rouw."


www.hiskekuilman.nl"Hiske Kuilman werkt als verliescoach en begeleidt ouders die hun baby zijn verloren tijdens de zwangerschap, bevalling of kort daarna. Nadat ze in 2015 haar eigen zoontje verloor, is ze zich verder gaan verdiepen in rouw en verlies. Ze geeft daarnaast trainingen aan kraamverzorgenden over kraamzorg na het verlies van een baby en geeft lezingen aan zorgprofessionals in de geboortezorg.

Hiske schrijft blogs op haar eigen website en is daarnaast als expert verbonden aan diverse platformen. Ze verschijnt geregeld in de media om haar eigen verhaal en ervaringen te delen om het taboe op het spreken over overleden kinderen te doorbreken."


 


 


 


Ken of ben jij een rouw- en verliesbegeleider die niet in dit overzicht mag ontbreken? Neem dan contact met ons op.

Instagram