Doneren

Divers

 


www.kado-en-co.nl"Wil je de naam van je kindje graag op een houten bord of ster, een glazen plaatje of glazen waxinelichthouder of misschien wel op een koffertje ? Kijk op de website van Kado&Co voor de mogelijkheden."

 


www.vlinderkusje.nl


 

 


"Een webshop bij rouwverwerking.

Lieve zorgvuldig gekozen kadootjes voor jezelf of voor een dierbare.
Na het verlies van een kind, en wanneer woorden niet genoeg zijn. Om te zorgen voor verdriet... "

 


www.goedhoutfiguurzagerij.nl"Goed Hout is het figuurzaag-bedrijfje van Judith, gevestigd in Amersfoort. Op haar website vind je producten van hout die allemaal met de hand zijn gemaakt, puur, met oog voor detail en liefde voor hout. In opdracht en met veel persoonlijke aandacht zaagt zij bijvoorbeeld gezinsbeelden, geboortekaartjes, een naam, family-skyline of houten hanger. Samen wordt gebrainstormd over hoe het product het beste tot zijn recht komt en vervolgens gezaagd met een figuurzaag. Daarnaast bedenkt Judith zelf ook regelmatig nieuwe producten die dan op haar websiteFacebook- en Instagrampagina verschijnen en geeft zij regelmatig workshops figuurzagen."


www.anitasdiezajn.com"Anita's Diezajn kan je helpen om het verdriet een plekje te geven, te dragen of te verwerken.

Tastbare herinneringen kunnen worden bewaard in deze opbergkist.

Denk hierbij aan foto's, (condoleance) kaartjes, kleding, tekeningen enz.

Alle herinneringen die bij jou geliefde persoon horen, bij elkaar in een mooie beschilderde opbergkist.

Kijk op de website van Anita's Diezajn voor de mogelijkheden"


Jurgen Spanjers"Wil je graag een herinneringsportret laten maken of bv. een urn, grafsteen, muur of een ander aandenken aan je kindje laten voorzien van een afbeelding of tekst? Jurgen Spanjers is kunstschilder, grafisch- en architectonisch vormgever. Mogelijkheden zijn bv. portretten, conceptuele vormgeving, surrealistische schilderingen, muurschilderingen en meubeldecoratie. Hij maakt bij zijn werk o.a. gebruik van Freehand Airbrushtechnieken, grafietpotlood, olie- of acrielverf. Op zijn Facebookpagina zijn meer foto’s van zijn werk te bekijken.

Wilt u meer informatie dan kan dit via: JurgenSpanjers@gmail.com"


www.abouthoutanddeco.net"AboutHout & deco maakt handgemaakte fotoblokken. Mooi om een herinnering te creëren voor mensen die helaas iemand moeten missen. Een handgemaakt producten met veel liefde gemaakt. De foto’s worden afgewerkt met een vernislaag zodat de foto niet verkleurd of vervaagd. Iets wat altijd blijft en voor de mensen iets heel dierbaars."


www.zonnevogel.nu"Doordat er veel verdriet op mijn pad is gekomen en ik mijn werk als kinderverpleegkundige niet meer voort kon zetten ben ik begonnen met Zonnevogel. Ik heb altijd een grote interesse gehad in de dood. En de dood kwam veelvuldig op mijn pad. Dit was voor mij een rede om een webwinkel te beginnen in Herdenkartikelen en Zielsgeschenken. "


www.uitvaartwinkel.nl"Zoekt u een mooi herinneringsproduct? In de uitvaartwinkel van Monuta vindt u een uitgebreid assortiment aan urnen, assieraden en andere asbestemmingen."


www.stiltebeeld.nl


"Door directe afgietsels op de persoon te maken kunnen mijn beelden letterlijk ‘het houvast’ van een hand of voetje bieden in een moeilijke periode van afscheid en rouw. 
De mooie herinneringen aan een dierbare maken dat deze beelden meehelpen om zo’n intense gebeurtenis met het bijbehorende verdriet te dragen en te verwerken. Ze symboliseren de band met een dierbare naaste of een persoonlijke herinnering in iemands leven. De hand- voet- of gezichtsafdrukken vormen een karakteristiek, herkenbaar en tastbaar aandenken en kunnen op locatie verzorgd worden. 
Bij het maken van de lichaamsafgietsels werk ik met huidvriendelijke en natuurlijke materialen."


www.kleingrootgeluk.nl"'Een webshop met veelal gepersonaliseerde houten items.
Met speciaal een stukje voor rouwartikelen. Te maken naar jullie wensen, zodat het altijd bij jullie past.
Laat het een stukje rust en steun brengen, fijn om toch iets tastbaars te hebben over degene die je moet missen."


Meer herinneringsgeschenken vind je op onze Pinterestpagina

Instagram