Doneren

Sieraden

Met een persoonlijk sieraad draag je je kindje altijd dichtbij. Er zijn veel verschillende mogelijkheden.

  • Je kunt as of een haarlok verwerken in een sieraad. Dit kan bv. in glas maar ook in een urnhanger.
  • Je kunt een foto, voet- of handafdruk verwerken in je sieraad. Deze kan geplaatst worden in bv. een medaillon of worden gegraveerd in zilver of glas.
  • Er bestaan ook veel verschillende tekstsieraden. Je kunt er bv. voor kiezen om de naam of geboortedatum van je kindje hierin te verwerken.

 


 


www.mamaloves.com


Capture moments and keep your loved ones close

"MAMALOVES legt dierbare, gelukkige of juist verdrietige gebeurtenissen vast in een mooi sieraad. Laat een armband, ketting of losse bedel graveren met een naam, datum, initiaal en/of een speciale boodschap. Voor een geliefde of voor jezelf om dierbaren te herinneren of om die bijzondere datum altijd bij je te dragen. Alle sieraden van MAMALOVES worden met de hand gegraveerd, waardoor elk stuk uniek is en heel persoonlijk. Verkrijgbaar in 18k verguld en Sterling zilver."


 

 


 


 

www.momsandmonkeys.be


"Moms and Monkeys maakt juwelen voor mama’s, alle mama’s. Voor die met een kindje in hun armen, en ook voor die met een kindje in hun hart. Wij verwerken moedermelk, haartjes, crematie-as, vinderafdrukken, geboortesteentjes, namen, … in handgemaakte juwelen van sterling zilver of 14 karaat goud. Goudsmid An neemt alle tijd om het ontwerp met jou te bespreken, zodat je uiteindelijk een juweeltje hebt dat jouw kindje alle eer aandoet. Elk stuk wordt handgemaakt met heel veel liefde."


 

 


 ​

 


www.petitlamour.nl


"Petit Lamour verzorgt bijzondere juweeltjes. Liefdevolle herinneringen gevat in een prachtig sieraad. Mogelijkheid tot het verwerken van bijvoorbeeld as en haarlokje. Liefdevolle troostende edelstenen kunnen verwerkt worden in het sieraad. Kijk op de website voor meer informatie."


 www.solilly.nl


"Zodra jouw kindje tot de vlindertjes en de sterretjes behoort, dan is het verdriet ondenkbaar groot, een verscheurt hart en een verscheurde ziel, een afschuwelijk verlies. Jouw kindje niet meer op je lijf bij je te mogen dragen en vast te kunnen pakken, dat is een ondenkbaar verdriet.
Maar bedenk hoe mooi het kan zijn om toch jouw kindje op een indirecte manier altijd op jouw huid bij je te kunnen dragen, altijd onderdeel van jou kan zijn en je zo altijd jouw kindje overal mee naartoe kan nemen, zie het als een transparante pleister op die gapende open wond.
Een compleet handgemaakt sieraad waarin met veel liefde en passie het DNA van jouw kindje verwerkt kan worden. Een haarlokje en/of het as. Indien er al moedermelk werd geproduceerd, dan is het zeker ook mogelijk om het moedermelk, wat bedoeld wat voor jouw kindje, te verwerken in een sieraad. Of alles bij elkaar, alles is mogelijk, zelfs een eigen ontwerp. En aan papa is ook gedacht mocht hij het ook fijn vinden om zijn verloren vlindertje bij zich te mogen dragen, of broertjes en zusjes, zodat zij allemaal toch nog op een bijzondere manier met elkaar verbonden zijn en een tastbare herinnering hebben aan elkaar.

Een collectie die ontworpen is door een moeder met tevens een bijzonder verhaal."

 


 


www.estona.nl


“De naam Estona staat voor een moment of ogenblik in tijd. Kon je soms de tijd maar stil zetten of een moment teruggaan. Nog even vasthouden, liefhebben, hoop hebben of dromen. Nog even samen zijn... In de sieraden die ik maak probeer ik zoveel mogelijk liefde te leggen. Van de ene moeder naar de ander, van jou als ouder naar je kindje. Alle sieraden worden door mijzelf met de hand gemaakt waardoor je iets helemaal naar wens kunt laten maken. Zo kun je bijvoorbeeld een naam, handafdrukje of een geluidsgolf in een sieraad laten verwerken. Als je meer zou willen weten over het laten maken van een sieraad mag je me altijd bellen of een berichtje sturen. Heel veel sterkte gewenst, liefs Bregje”


 www.sierkracht.nl


"Sierkracht maakt tijdloze en stijlvolle persoonlijke sieraden die net even ander zijn. We maken hoofdzakelijk gebruik van zilver, messing en leer. Naast damessieraden hebben we ook verschillende herensieraden zoals leren armbanden en stoere kettingen.

Onze sieraden worden met de hand voorzien van een persoonlijke boodschap zoals een naam, datum, coördinaten van een bijzondere plek, een mooie uitspraak of songtekst. Daarmee creëren we een herinnering voor het leven die je altijd bij je draagt.

Alle sieraden worden op maat gemaakt en binnen een week verzonden."

 www.ikdraagjebijme.com


"Iedere herinnering is uniek door het persoonlijke verhaal en gevoel. De liefde zie je terug in onze sieraden en daarom maken we de sieraden helemaal op maat naar wens. De kracht van de herinnering is bij ons leidend in het ontwerp. We hebben dan ook een standaard collectie waar je uit kunt kiezen maar kunnen hier ook eindeloos variaties op maken. Zodat het precies tastbaar maakt wat jij in je hart draagt."


Ken of ben jij een bedrijf dat niet in dit overzicht mag ontbreken? Neem dan contact met ons op.

Instagram