Onze memorybox zou niet mogelijk zijn zonder vrijwilligers.

Inmiddels zetten velen zich in om stickers op theelichthouders, dagboekjes en dozen te plakken en armbandjes te maken.

De olifantjes en dekentjes worden gehaakt en gebreid, hiermee zijn wij met z’n drieën gestart, maar inmiddels zijn er vele helpende handen bijgekomen.

De olifantjes worden volgens een vast patroon gehaakt (klik hier voor het patroon). In de dekentjes kan ieder zijn eigen creativiteit kwijt. Het belangrijkste vinden wij dat de doos en inhoud die ouders van ons ontvangen er mooi uitziet en aan een bepaalde kwaliteit voldoet, daarom ontvangt iedere nieuwe haak- breivrijwilliger bij het eerste project een papier met uitleg (klik hier voor “welkom nieuwe vrijwilligster”).

Lees meer over ons haak- en breiwerk in deze blog.

Bedankt lieve vrijwilligers, zonder jullie zou Stichting Hanne niet mogelijk zijn.