Liefdevolle kerstkaartenset

Let op deze actie is verlopen! Kaarten zijn nog wel verkrijgbaar bij verschillende winkels zolang de voorraad strekt.

Na het succes van vorig jaar herhalen we dit jaar opnieuw de kerstkaartenactie.

Steun Stichting Hanne met deze sfeervolle kerstkaartenset.

Speciaal voor Stichting Hanne vonden wij opnieuw 10 makers bereid om een ontwerp te doneren. Samen vormen deze 10 ontwerpen een prachtige set.

Een kerstkaartenset van 10 enkele kerstkaarten in A6 formaat met envelop, die geschikt zijn om te geven of te krijgen onafhankelijk van hoe deze kerst er uit ziet.

Met deze liefdevolle set steun je tegelijk Stichting Hanne. De opbrengst van de kaarten zal gebruikt worden voor onze memoryboxen en zo vele ouders steunen bij het verlies van hun baby.

Tijdens de pre-sale kun je deze mooie set bestellen voor maar €12,50.

Let op! De pre-sale duurt t/m 13 november 2021 en daarna worden de kaarten pas besteld en verzonden. Hierna start de reguliere verkoop voor €15,-

De 6 overgebleven sets van vorig jaar verloten wij onder de eerste 50 bestellingen!

Bestel hiernaast jouw kerstkaartenset. Wil je meerdere sets bestellen pas dan het aantal aan in de winkelwagen. De verzendkosten worden éénmalig verrekend aan het eind van de bestelling.

Bezorgen doen wij gratis in Terneuzen, Hoek en Philippine. Dit kun je aangeven verderop bij verzendmethode, wij berekenen dan geen verzendkosten.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door: