Het laatste nieuws

Scroll naar beneden of ga naar onze Facebook- of Instagrampagina om het laatste nieuws over Stichting Hanne te lezen.

Geplande evenementen kunt u bekijken op onze evenementenpagina.

Wij gebruiken onze nieuwsbrief alleen wanneer we iets speciaals organiseren of willen vertellen, iets wat jullie niet mogen missen. Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

22 juli 2021

Vanaf vandaag werkt Stichting Hanne ook samen met Franciscus Gasthuis & Vlietland.

Vandaag brachten wij 72 dozen naar deze 2 ziekenhuizen, nu kunnen zij sterrenouders ook helpen met onze memorybox.

We werden hartelijk ontvangen en kregen zelfs een prachtige bos bloemen als dank.

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking.

22 juni 2021

Vandaag brachten we opnieuw 42 dozen naar het Bravis Moeder & Kindcentrum.

6 april 2021

Wil jij iemand deze Moederdag een lief cadeautje geven? Bestel dan dit mooie armbandje en steun Stichting Hanne.

Meer lezen? Klik hier.

15 maart 2021

Na 2 jaar willen we jullie opnieuw vragen om onze enquêtes in te vullen om zo onze dienstverlening te kunnen verbeteren.

Heb jij een memorybox van Stichting Hanne ontvangen dan willen we je vragen om de volgende enquête in te vullen:

Werk jij in een ziekenhuis op de afdeling waar wij mee samenwerken dan willen we je vragen om de volgende enquête in te vullen:

Alvast bedankt voor jullie hulp!

2 februari 2021

Ons jaarverslag 2020 magazine staat nu online. Klik hier om het te bekijken. Lees je het liever als PDF klik dan hier.

28 januari 2021

Vorige week donderdag ontving Stichting Hanne een prachtige cheque van Schipper Accountants ter waarde van €500. Het artikel dat ZVA hierover schreef lees je hier. Nogmaals heel erg bedankt voor alle stemmen !

Klik hier om het nieuws van voor 2021 terug te lezen.