Doneren

Urnen


www.de-urnenwinkel.nl"Sinds 1997 zijn wij specialist op
het gebied van urnen en gedenkartikelen, met de eerste en enige zo ruim gesorteerde fysieke urnen winkel in Nederland en België
.
Naast het aanbod, wat u ook vindt bij alle urn webshops, bieden wij u meer: zoals een prachtige collectie unieke urnen en mini urnen. Kijkt u eens bij Urnen Specials of Mini urnen Specials. 

Ook een urn, speciaal gemaakt naar uw idee of een urn met persoonlijke tekst  kan worden gerealiseerd. Wij hebben er veel ervaring mee. "


www.urnenhemel.nl"Omdat gedenken speciale emoties oproept en dat voor iedereen anders is, hebben wij bij Urnenhemel een zo ruim mogelijk assortiment urnen, mini urnen en assieraden.

Door te werken met kunstenaars zijn er producten in ons assortiment die speciaal voor je gemaakt kunnen worden op bestelling. De as in glas collectieen verschillende keramiek urnen zijn daar een voorbeeld van. Of de edelsmid maakt een asketting speciaal voor jou!"

 


www.kneedbaresteen.nl"De Kneedbare Steen is een moderne pottenbakkerij, waar het ambacht en de liefde voor het werk centraal staan.
Bij het maken van de urn staan uw persoonlijke wensen centraal, de urn wordt geheel naar die wensen gemaakt.
Door de combinatie van heldere afspraken, een goede service en de jarenlange ervaring sta ik garant voor hoge kwaliteit."


 www.uitvaartwinkel.nl"Zoekt u een mooi herinneringsproduct? In de uitvaartwinkel van Monuta vindt u een uitgebreid assortiment aan urnen, assieraden en andere asbestemmingen."


 


 

Instagram