Doneren

Rouw- en verliesbegeleiders


www.elkkinddoetertoe.nl"Elk kind doet ertoe is een praktijk waar therapie en coaching  aangeboden wordt voor ouders die een kindje moeten missen in hun leven door stilgeboorte, miskraam of afgebroken zwangerschappen."


www.bij5-coaching.nl"Praktijk Bij5-coaching is een praktijk voor coaching, rouw- en verliesbegeleiding. Gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen, ook op het moment dat zij geconfronteerd worden met verlies van gezondheid, ziekte, sterven en rouw."


www.rouwenverlies.net"Rouwbegeleiding na verlies van gezondheid en/of bij verlies van een dierbare (met in het bijzonder het overlijden van een baby rondom de geboorte). Ieder mens krijgt in zijn/haar leven te maken met een vorm van verlies. Normaliter beweeg je flexibel heen en weer tussen het verliesgerichte (de pijn, leegte, gemis en verdriet, de emoties) en het herstelgerichte (afleiding zoeken, nieuwe dingen doen, op vakantie gaan, werken). Soms lukt dat niet zo goed, wat van invloed kan zijn op het rouwproces. Dan begeleid ik jou om jouw veerkracht te herstellen, het verlies te omarmen, te koesteren en in jouw leven te verweven. Rouw heeft geen einde, rouw is en blijft een onderdeel van jouw bestaan waarbij je diegene of datgene wat je verloren bent met je meeneemt."


www.hiskekuilman.nl"Hiske Kuilman werkt als verliescoach en begeleidt ouders die hun baby zijn verloren tijdens de zwangerschap, bevalling of kort daarna. Nadat ze in 2015 haar eigen zoontje verloor, is ze zich verder gaan verdiepen in rouw en verlies. Ze geeft daarnaast trainingen aan kraamverzorgenden over kraamzorg na het verlies van een baby en geeft lezingen aan zorgprofessionals in de geboortezorg.

Hiske schrijft blogs op haar eigen website en is daarnaast als expert verbonden aan diverse platformen. Ze verschijnt geregeld in de media om haar eigen verhaal en ervaringen te delen om het taboe op het spreken over overleden kinderen te doorbreken."


 


 


 

Instagram