Divers

www.kado-en-co.nl

Wil je de naam van je kindje graag op een houten bord of ster, een glazen plaatje of glazen waxinelichthouder of misschien wel op een koffertje ? Kijk op de website van Kado&Co voor de mogelijkheden.

www.vlinderkusje.nl

"Een webshop bij rouwverwerking.

Lieve zorgvuldig gekozen kadootjes voor jezelf of voor een dierbare.
Na het verlies van een kind, en wanneer woorden niet genoeg zijn. Om te zorgen voor verdriet... "

www.abouthoutanddeco.net

"AboutHout & deco maakt handgemaakte fotoblokken. Mooi om een herinnering te creëren voor mensen die helaas iemand moeten missen. Een handgemaakt producten met veel liefde gemaakt. De foto’s worden afgewerkt met een vernislaag zodat de foto niet verkleurd of vervaagd. Iets wat altijd blijft en voor de mensen iets heel dierbaars."

www.anitasdiezajn.com

"Anita's Diezajn kan je helpen om het verdriet een plekje te geven, te dragen of te verwerken.

Tastbare herinneringen kunnen worden bewaard in deze opbergkist.

Denk hierbij aan foto's, (condoleance) kaartjes, kleding, tekeningen enz.

Alle herinneringen die bij jou geliefde persoon horen, bij elkaar in een mooie beschilderde opbergkist.

Kijk op de website van Anita's Diezajn voor de mogelijkheden"

Jurgen Spanjers

Wil je graag een herinneringsportret laten maken of bv. een urn, grafsteen, muur of een ander aandenken aan je kindje laten voorzien van een afbeelding of tekst? Jurgen Spanjers is kunstschilder, grafisch- en architectonisch vormgever. Mogelijkheden zijn bv. portretten, conceptuele vormgeving, surrealistische schilderingen, muurschilderingen en meubeldecoratie. Hij maakt bij zijn werk o.a. gebruik van Freehand Airbrushtechnieken, grafietpotlood, olie- of acrielverf. Op zijn Facebookpagina zijn meer foto’s van zijn werk te bekijken.

Wilt u meer informatie dan kan dit via: JurgenSpanjers@gmail.com

www.studiodemico.com

"DAG KLEINE STER - BABYBOEK VOOR STERRENKINDJES

Speciaal babyboek voor het eerste jaar na het overlijden van je baby, een prachtig stijlvol bewaarboek waar je je over je zwangerschap, bevalling maar ook het overlijden, de uitvaart en het eerste jaar na het overlijden van jullie kindje kunt schrijven, waar je kunt vertellen over het plekje van jullie kindje, wanneer je aan je kindje speciaal moet denken, quotes en uitspraken waar je veel kracht uithaalt. Een boek wat je helpt je emoties vast te leggen en je helpt bij een stukje verwerking.

Dit boek is ook erg fijn om later door te lezen, ook voor broertjes en zusjes zodat jullie kleintje in jullie harten voorleeft en ze nooit worden vergeten."

www.zonnevogel.nu

"Doordat er veel verdriet op mijn pad is gekomen en ik mijn werk als kinderverpleegkundige niet meer voort kon zetten ben ik begonnen met Zonnevogel. Ik heb altijd een grote interesse gehad in de dood. En de dood kwam veelvuldig op mijn pad. Dit was voor mij een rede om een webwinkel te beginnen in Herdenkartikelen en Zielsgeschenken. "

www.herinneringsalbum.nl

"Het Herinneringsalbum is een babyboek speciaal voor overleden baby's.

Als je baby doodgeboren wordt of tijdens of vlak na de geboorte overlijdt, wil je graag een speciaal boek maken. Gewone babyalbums zijn dan niet geschikt. Het Herinneringsalbum is een uniek fotoalbum voor overleden baby's.

Het Herinneringsalbum bestaat uit twee delen. Het eerste deel met gekleurde bladen geeft ruimte voor gegevens, beschrijvingen en foto's van de zwangerschap, geboorte, het overlijden en de crematie of begrafenis. Het tweede deel bestaat uit witte fotobladen met pergamijn tussenbladen. In dit album zijn je waardevolle foto's en herinneringen veilig verzameld.

Een warm, lief fotoalbum voor alle dierbare herinneringen aan je baby."

www.stiltebeeld.nl

"Door directe afgietsels op de persoon te maken kunnen mijn beelden letterlijk ‘het houvast’ van een hand of voetje bieden in een moeilijke periode van afscheid en rouw.
De mooie herinneringen aan een dierbare maken dat deze beelden meehelpen om zo’n intense gebeurtenis met het bijbehorende verdriet te dragen en te verwerken. Ze symboliseren de band met een dierbare naaste of een persoonlijke herinnering in iemands leven. De hand- voet- of gezichtsafdrukken vormen een karakteristiek, herkenbaar en tastbaar aandenken en kunnen op locatie verzorgd worden.
Bij het maken van de lichaamsafgietsels werk ik met huidvriendelijke en natuurlijke materialen."

www.uitvaartwinkel.nl

"Zoekt u een mooi herinneringsproduct? In de uitvaartwinkel van Monuta vindt u een uitgebreid assortiment aan urnen, assieraden en andere asbestemmingen."

www.liefdagboekje.nl

"Dagboekje bij het verlies van een babytje

'Voor altijd in ons hart..' zijn dagboekjes voor gezinnen die hun babytje zijn verloren tijdens de zwangerschap of kort na de geboorte.

Mama, papa, broertje(s), zusje(s), Opa’s en Oma’s kunnen in dit boekje hun herinneringen vastleggen. Er is ruimte voor persoonlijke verhalen, foto’s, tekeningen, een gedenkkaartje, maar ook kunnen familie en vrienden hun gedachten hierin opschrijven.

Schrijf je ervaring, jouw gevoel over deze verdrietige gebeurtenis op en probeer het zo een plekje te geven. Creëer samen een herinneringsboek voor jullie kindje, zodat hij/zij, maar ook jullie gedachtes nooit vergeten gaan worden."

Meer herinneringsgeschenken vind je op onze Pinterestpagina