Fotografie:

www.stichtingstill.nl

"Still Fotografie biedt kosteloos een fotoreportage aan aan familie van zieke, stervende of overleden baby’s vanaf het 2e trimester van de zwangerschap.

De fotografie vindt plaats in de ziekenhuizen en op andere locaties, zoals in de thuisomgeving en in sommige gevallen in de studio in Hardenberg."

www.makeamemory.nl

"Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar.

Met een landelijk netwerk van ruim 140 professionele fotografen worden thuis of in het ziekenhuis foto’s gemaakt."

www.farewellmoments.com

"Momenten vastleggen voor en tijdens het afscheid. Waarbij we uitgaan van connectie, herinnering, liefde, verbondenheid  en aandacht."

www.bovendewolken.be

"De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie kersverse baby."

www.afscheidsmomenten.nl

"We zijn een landelijk netwerk van gekwalificeerde afscheidsfotografen met allemaal dezelfde passie: het vastleggen van het afscheid van een dierbare."