Doneren

Nieuws


 

Het laatste nieuws over Stichting Hanne is altijd op onze FacebookpaginaInstagram en hieronder te lezen. Wij gebruiken onze nieuwsbrief alleen wanneer we iets speciaals organiseren of willen vertellen, iets wat jullie niet mogen missen. Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsbrief.


Het laatste nieuws

Geplande evenementen waaraan wij deelnemen kunt u bekijken op onze evenementenpagina.


 


20 juni 2020


NIEUWE SPONSOR⠀
.⠀
Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen heeft Tessa al meerdere malen het grafisch werk voor Stichting Hanne verzorgd. Ze hielp ons o.a. met het ontwerp van de memorybox, het vlinderbos en het informatieboekje. ⠀
.⠀
We zijn heel blij om nu te kunnen vertellen dat Cows & Stars (het bedrijf waar Tessa voor werkt) ons voortaan wil gaan helpen. Zo kunnen we, ook als Tessa even niet beschikbaar is, rekenen op hulp bij grafische vormgeving ????????????⠀
.⠀
Bedankt Cows & Stars !⠀12 juni 2020


NIEUW ZIEKENHUIS

Vandaag gingen we voor de eerste keer op pad naar het Juliana Kinderziekenhuis. Vanaf nu krijgen sterrenouders daar ook een memorybox van Stichting Hanne aangeboden.11 juni 2020


In de afgelopen jaren stond Stichting Hanne meerdere malen op rommelmarkten. Vanwege de coronacrisis hebben we nu besloten om spulletjes online te koop aan te bieden. Alle opbrengst van de verkoop hiervan komt ten goede aan de memoryboxen van Stichting Hanne. Kijk op onze speciale Facebookpagina Stichting Hanne verkoopt of er iets voor u bij zit en steun ons.14 april 2020


Als wij niet naar het ziekenhuis mogen, dan komt het ziekenhuis toch naar ons. Vandaag kwam Cindy van het Bravis ziekenhuis Moeder&Kindcentrum naar ons om 53 nieuwe dozen op te halen. Laten we hopen dat het lang duurt voor er weer dozen nodig zijn en dat wij dan die kant op kunnen komen.10 maart 2020


Vandaag waren wij opnieuw in AZ Zeno om weer nieuwe dozen te brengen. Wij hebben ons nieuwe kleine formaat doosje daar nu ook gebracht. Hopelijk duurt het weer heel lang voor deze dozen gebruikt moeten worden.⠀7 maart 2020


Vandaag verhuisden we de spullen van Stichting Hanne naar een nieuwe locatie. Wat fijn dat onze spullen daar warm en droog mogen staan en er is genoeg plek voor uitbreiding. Wij zijn blij! Iedereen bedankt voor het delen van onze oproep.12 februari 2020


Het jaarverslag van 2019 staat online!

 23 december 2019


Een zusje voor Hanne 


Maandag 16 december is om 00:03 een prachtige klein regenboogzusje Eva geboren. Een lief klein zusje van Hanne. Wij zijn we enorm dankbaar voor dit meisje, dat ons zichtbare ouders heeft gemaakt.


Met dit bericht denken we natuurlijk gelijk aan iedereen die een kindje moet missen. Een kindje dat er is geweest of dat nooit mocht komen. Wat hadden we graag gezien dat er vandaag een enthousiaste Hanne als grote zus naast haar bedje kon staan. Uit haar naam willen we daarom ook via Stichting Hanne trots de geboorte van haar zusje delen.

We genieten dubbel van het geluk dat ons deze keer gegunt is en beseffen zeker dat het voor sommigen van jullie moeilijk moet zijn om dit te lezen, want niet na elke storm komt een regenboog.12 december 2019


De eerste Wereldlichtjesdag in Terneuzen

Zoals we in de vorige nieuwsbrief al vernoemden heeft Stichting Hanne zich het afgelopen jaar ingezet om een Wereldlichtjesdag in Terneuzen te realiseren.

Tijdens Wereldlichtjesdag worden wereldwijd om 19.00 u. kaarsjes aangestoken ter nagedachtenis aan overleden kinderen.

Met een eigen organisatie was het afgelopen 8 december dan zover. In Terneuzen werden in een intieme sfeer, ouders, grootouders en verdere familieleden ontvangen.

Het was een mooie avond met verbondenheid en begrip voor elkaar.
Meer lezen over de avond? Klik hier.26 november 2019


Nieuwe memoryboxen

Vandaag zijn de eerste nieuwe memoryboxen binnengekomen.

De nieuwe doosjes zijn al met onze memorybox afbeelding bedrukt, zodat we meer tijd overhouden voor andere belangrijke dingen. De inhoud van de doosjes blijft natuurlijk hetzelfde, maar we zullen in de toekomst nu gaan werken met 3 formaten. Elke formaat dekentje heeft straks een eigen formaat doos.⠀

In de kleine doosjes komt het dekentje van 30x30 cm, in de middelste doos die van 50x50 cm en in de grootste doos die van 65x65 cm. 
 29 oktober 2019


Haak- en breivrijwilligsters bedanken

Afgelopen zondag organiseerde Stichting Hanne voor de 2e keer een leuke middag om al onze haaksters en breisters te bedanken.

Lees hier verder.17 oktober 2019


Vlinderposter

Na lang wachten en veel werk mogen we het nu vertellen. Vanaf vandaag is het mogelijk om jouw geliefde vlindertje(s) te vereeuwigen op papier. Dankzij Laveto die er voor heeft gezorgd dat alles op de website in orde is gemaakt, dankzij Tessa Verschuren-Tielemans die straks alle vlinderposters zal vormgeven en dankzij Uitvaartverzorging de Ridder die uiteindelijk alle postertjes belangeloos zal afdrukken. Wat zijn we blij met alle hulp waardoor de opbrengst van deze postertjes uiteindelijk naar Stichting Hanne kan gaan.

Al velen van jullie voegden hun vlindertje(s) toe aan het vlinderbos op onze website en nu kunnen jullie ze straks ook een mooi plekje in huis geven. Alle postertjes worden gepersonaliseerd met de naam en geboortedatum van jouw kindje en je kunt kiezen uit alle vlindertjes in het vlinderbos.

Je kunt deze gepersonaliseerde vlinderposter nu bestellen bij Stichting Hanne. Een mooi cadeau om aan jezelf of een ander te geven. Bestellen kan tot en met 15 november. Daarna zullen we de posters uiterlijk eind november verzenden, zodat ze op tijd binnen zijn voor Sinterklaasavond of Kerst.

De posters zijn 13 x 18 cm en mooi in bv. een wissellijst of op een clipboard, maar kunnen natuurlijk ook op de muur geplakt worden met tape of kneedlijm.

Wil jij weten hoe het werkt of er gelijk één bestellen? Ga dan naar onze webshop.1 september 2019


Meukmarkt in Terneuzen

Vandaag vond de eerste meukmarkt in Terneuzen plaats, georganiseerd door Luwak. Stichting Hanne was erbij en haalde ruim €90 op door verkoop en donaties.11 augustus 2019


Vandaag brachten we opnieuw dozen naar het Bravis Moeder & Kindcentrum in Bergen op Zoom. 26 juli 2019


De voorlopig laatste Vraag op Vrijdag is vandaag online gekomen.

Er kwamen geen nieuwe vragen meer binnen dus vandaar dat we hebben besloten hiermee te stoppen. Natuurlijk zijn alle vragen en antwoorden terug te vinden via ons Instagram- en Facebookpagina. Ook staan ze allemaal samen op Pinterest.21 juli 2019


Armbandjes maken met Pretty Pretty Beads.

Alle armbandjes voor onze memoryboxen worden met de hand gemaakt. Wil je weten hoe?

 Lees hier verder.13 juli 2019


Kofferbaksale in Terneuzen

Vandaag stonden we opnieuw op de kofferbaksale in Terneuzen. Donaties en verkoop brachten samen €80 op. 10 juli 2019


Een nieuwe sponsor Hobbii.

Wij willen jullie graag vertellen over onze nieuwste sponsor Hobbii, zij willen ons graag helpen met garen. Ze hebben ons een zak restgaren toegestuurd en beloofd dit elk kwartaal te zullen doen ????... Daar zijn wij heel blij mee. Bedankt Hobbii !⠀10 juni 2019


Onze 6e nieuwsbrief staat online.

Lees 'm hier.

Klik hier om de nieuwsbrief voortaan in je mailbox te ontvangen.10 april 2019


Enquêtes

Om inzicht te krijgen in de ervaringen van ouders en ziekenhuizen met Stichting Hanne, hebben wij 2 enquêtes samengesteld:

Vragen aan ouders

&

Vragen aan zorgverleners

Wij zijn benieuwd naar de reacties!8 april 2019


Noem mijn naam en ik besta

Onlangs starten we met iets nieuws op de website. In "Noem mijn naam en ik besta" vertellen ouders het verhaal van hun overleden kindje.

Klik hier om het eerste verhaal te lezen.8 maart 2019


Geweldig bedrag opgehaald door Carbagerunners voor Stichting Hanne

Verder lezen...4 maart 2019


Onze 5e nieuwsbrief staat online

Verder lezen...18 februari 2019


Ons informatieboekje nu ook in het Engels!

Klik hier om de PDF te openen.

Click here to open the English version.26 januari 2019


Ons jaarverslag 2018 staat nu online!

Om dit verslag te starten, nemen we jullie eerst kort mee naar het begin van de stichting in oktober 2017.
 
Stichting Hanne is ontstaan uit de behoefte om andere mensen te helpen die hun kindje verliezen tijdens de zwangerschap, de geboorte of kort daarna.

Verder lezen.....20 november 2018


De 4e nieuwsbrief staat online!

Zo'n 3 maanden geleden verscheen de laatste nieuwsbrief van Stichting Hanne. In deze nieuwsbrief brengen we je weer op de hoogte van wat er allemaal is gebeurd in de tussentijd. 

Inmiddels bestaan we al een jaar er zijn er een hoop ziekenhuizen bijgekomen. Via verschillende wegen hebben we publiciteit, donaties, sponsoring en hulp mogen ontvangen. We willen iedereen daar hartelijk voor bedanken.

verder lezen....29 oktober 2018


Haken en breien met Veritas

Onlangs ontvingen wij opnieuw een donatie van Veritas voor de vier nieuwe Belgische ziekenhuizen. Wat doen we nu eigenlijk met deze garens? Daarover vertellen we graag in de volgende blog.

verder lezen....22 oktober 2018


Vrijwilligstersmiddag

Gisteren vond de leuke middag plaats die we voor onze haak- en breivrijwilligers hadden georganiseerd om hen te bedanken.

verder lezen....16 oktober 2018


Zeeuws Verlies

Gisterenavond was Stichting Hanne aanwezig bij de interactieve lezing van Kathy Beckers-Mansell georganiseerd door Zeeuws Verlies in de bibliotheek te Middelburg. Wij waren daar aanwezig om onze dozen te kunnen laten zien.

verder lezen....10 oktober 2018


Een nieuw Ziekenhuis

Vandaag bezochten we voor Stichting Hanne weer een nieuw ziekenhuis, het Moeder en Kind Centrum van het Bravis Ziekenhuis in Bergen op Zoom.

Op onze website vind je inmiddels ook een overzicht van de ziekenhuizen waar sterrenouders een memorybox van Stichting Hanne ontvangen.

verder lezen....24 september 2018


Symposium en nieuwe ziekenhuizen...

Afgelopen week zijn we weer op pad gegaan voor Stichting Hanne. We stonden met een standje op het symposium “samen naar het einde” en brachten 40 nieuwe dozen naar het Jan Yperman Ziekenhuis.

verder lezen....29 augustus 2018

 


Wat een week !

Er is net een nieuwsbrief uitgekomen, maar na deze week hebben we al weer net zoveel te vertellen!

In de afgelopen week brachten we een bezoek aan het ziekenhuis Jan Yperman en de ziekenhuizen van AZ Delta, Berrefonds, Veritas, Op Boevenpad, een rommelmarkt en Make a Memory

verder lezen....20 augustus 2018


Tijd voor de 3e nieuwsbrief van Stichting Hanne.

Het is al even geleden dat er een nieuwsbrief verscheen, dus we hebben weer een hoop te vertellen. In deze brief lees je wat we de afgelopen tijd hebben gedaan om nog meer ouders te helpen en wat we nog van plan zijn.

verder lezen....10 mei 2018


HANNE

...

10-5-2017 

verder lezen....25 april 2018

 


Samen staan we sterk...

In onze laatste nieuwsbrief vonden jullie o.a. een berichtje over onze samenwerking met AZ Nikolaas die niet doorging. Helaas was de informatie in dit bericht niet helemaal juist.

verder lezen....14 april 2018


Welkom bij de 2e nieuwsbrief van
Stichting Hanne.
 

Na 3 maanden werd het hoog tijd voor weer een nieuwe nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief lees je meer over het laatste nieuws rondom Stichting Hanne en wat we in de afgelopen 3 maanden hebben gedaan. Wat is er toegevoegd aan de website, welke nieuwe sponsor hebben we mogen toevoegen, onze start in AZ Zeno Knokke, de samenwerking met AZ Nikolaas die helaas niet meer doorging en nog veel meer.

verder lezen....11 april 2018

 


Van start met Stichting Hanne in AZ Zeno

Vandaag gingen wij opnieuw op pad naar het AZ Zeno in Knokke-Heist. Deze keer met een volle auto naar de nieuwe vestiging van het ziekenhuis.

verder lezen....15 maart 2018

 


Naar AZ Nikolaas & VERITAS ...​

Vandaag gingen we voor Stichting Hanne weer een dagje naar onze zuiderburen.

verder lezen....5 maart 2018


Op bezoek bij AZ Zeno

Afgelopen woensdag bracht Stichting Hanne een bezoek aan AZ Zeno. We werden hartelijk ontvangen op de afdeling en ...

verder lezen....14 februari 2018


Stichting Hanne in de bibliotheek

Vandaag zijn we naar de bibliotheek van Terneuzen geweest. We mochten daar een vitrine inrichten met de memorybox van Stichting Hanne.

verder lezen....14 januari 2018


De eerste nieuwsbrief van Stichting Hanne is verstuurd!

"Wij hebben niet stilgezeten sinds de lancering van de website, we mochten een nieuwe sponsor toevoegen en ook het informatieboekje werd afgerond. Ook voegden we een aantal nieuwe links toe aan de website en stonden we in de krant. In de nieuwsbrief lees je meer over het laatste nieuws."

verder lezen....1 december 2017


De website is online!

Daar is ie dan, eindelijk online, de website van Stichting Hanne. Hoewel de aanleiding verdrietig is, vind ik het fijn, dat na al ons harde werken nu een echte start gemaakt kan worden met ons goede doel.

verder lezen....


 


 

Instagram